Om os

Combipack Danmark A/S – udbyder af lagerhotel, logistikløsninger & industrivask af plastkomponenter.

Combipack Danmark A/S er en dansk virksomhed, etableret i 1999 med egne lokationer i Kalundborg. Vi er en logistik virksomhed der beskæftiger sig inden  for medicinal området samt relaterede forretningsområder hvor kvalitet og complaience  er i højsædet.

Vores Operationele ekspertise er en forudsætning for succes. Det samme gælder kundeservice.

Hos Combipack Danmark A/S har vi derfor specialiseret os i at tilpasse logistik løsningerne til den enkelte kundes behov.

Vores berettigelse og mål er at sikre vores kunder den bedste betjening og service til lavest mulige håndterings- og lageromkostninger. Igennem tæt dialog med vores kunder udvikles løbende firmaets kernekompetencer.

Service og kvalitet er de vigtigste parametre for Combipack Danmarks A/S’s forretning. Vi ønsker at skabe en økonomisk solid og fornyende forretning, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger.

Vi ønsker at skabe en stabil og social ansvarsbevidst arbejdsplads, for vores medarbejdere og samarbejdspartnere og med de nødvendige godkendelser og tilladelser håndterer vi farmaceutiske godstyper og højværdigods

Vi driver en miljøbevidst forretning og investere løbende i energiforbedrende projekter og initiativer. Med vores energiledelsesprogram er vores mål at reducere energiforbruget de kommende år.

Vore åbningstider er dikteret af kundernes behov. I kraft af et stærkt netværk af partnere og leverandører er Combipack Danmark A/S i stand til at levere produkter og ydelser med meget kort varsel. Virksomheden er placeret ved hovedfærdselsårerne, hvilket betyder optimale til- og frakørselsforhold.

Combipack Danmark A/S råder i dag over

  • 2 køleterminaler 2 – 80C
  • 2 ambientterminaler 2 -300C
  • 1 kombiterminal der kan fungere som køle- 2 – 80C eller ambientterminal 15-250C
  • 1 industrivaskehal.